• Пт. Вер 27th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Авторtog

Сер 19, 2024
18.08.2024 відбувся надзвичайний захід – ВЕЛОПРОБІГ 💪 “Сила в єдності” 🇺🇦. Мета заходу – підтримка захисників, що захищають нашу Україну 💙💛.
Співорганізаторами заходу виступили Миколаївська, Новороздільська, Розвадівська, Тростянецька, Ходорівська, Жидачівська територіальні громади та Регіональний ландшафтний парк “Стільське Горбогір’я”.
Кожна з громад-співорганізаторів стартувала зі своєї території, а спільний фініш відбувся у Новороздільській громаді на території Палацу Жевуських-Лянцкоронських.
Старт у Тростянецькій громаді відбувся з благословення отця Ігоря Ільківа, який провів спільний молебень, об’єднавши всіх учасників у молитві за мир та безпеку нашої країни. Після молебню велосипедисти вирушили від Народного дому в с. Тростянець. Маршрут пролягав через Стільсько та Дуброву. Наші велосипедисти подолали 17 км.
Тростянецька громада не лише показала себе на велодоріжці, але й вразила всіх своїми багатими кулінарними традиціями та яскравою творчою програмою. Працівники закладів культури доклали всіх зусиль, щоб презентувати найкращі страви нашої громади, які не залишили байдужими жодного гостя. Виступи, наповнені любов’ю до рідної землі та її культури, подарували справжнє свято душі:
Михайло Шелепетень
Вокальний ансамбль «Перлина»
Сеньків Христина
Дитячий вокальний ансамбль «Веселкові барви»
Вокальне тріо «Росинка»
Лілія Змроць
Оксана Балабан
На благодійному аукціоні громада представила унікальні лоти:
Подарункові сертифікати від ранчо “Гута щирецька” на “Ніч у геокуполі” та “Урок верхової їзди”
Подарунковий сертифікат на день релаксу від Home Sharanel (с. Тростянець)
Подарунковий сертифікат “Мальовничі грабники” (с. Стільсько) на рибалку з альтанкою
Подарунковий сертифікат “Затишна Дуброва” (с. Дуброва) на рибалку з альтанкою
Гільзу з передової, яку привіз Анатолій Головань
Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання автомобіля для 103 бригади ТРО ЗСУ. Щиро дякуємо всім учасникам, організаторам та тим, хто долучився до цієї благородної справи, за вашу підтримку!
Подяка за допомогу з пальним депутату Тростянецької сільської ради – Мирославу Заяць

Автор tog