• Пт. Вер 27th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Авторtog

Вер 6, 2024
Вчора, 5 вересня, Тростянецька громада взяла участь у нараді, організованій Львівською обласною військовою адміністрацією, з метою обговорення розвитку громад на шляху до Євроінтеграції. Захід проходив під головуванням заступника начальника Львівської ОВА Христини Замули і був присвячений питанню зміцнення співпраці з міжнародними партнерами для забезпечення добробуту регіону.
Тростянецька територіальна громада з 2017 року активно розвиває міжнародні партнерства, що сприяє зміцненню різних сфер життєдіяльності. Одним із партнерів є польська гміна Голуб-Добжинь (Поморське воєводство), з якою триває робота над підписанням офіційної угоди про партнерство.
Ще одним важливим партнером є німецьке місто Гофштеттен, з яким громада співпрацює з 2018 року. Офіційна угода про співпрацю була підписана 17 липня 2022 року, охоплюючи галузі освіти, медицини, комунальної сфери та гуманітарної підтримки.
Наразі Тростянецька громада готується до підписання угоди з містом Лендрум, штат Південна Кароліна (США), що стане важливим етапом у зміцненні міжнародних відносин.

Автор tog