• Пт. Вер 27th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Авторtog

Вер 26, 2024
Підсумки 54-ї сесії Тростянецької сільської ради: ключові рішення та бюджетні програми на 2024 рік
24 жовтня відбулася 54-та сесія Тростянецької сільської ради, на якій було ухвалено низку важливих рішень щодо розвитку нашої громади на наступний рік. Зокрема, внесено зміни до бюджетних показників, що дозволить спрямувати кошти на реалізацію пріоритетних проєктів.
Серед основних напрямків фінансування:
🔹 Облаштування укриття в дошкільному закладі “Берізка” для забезпечення безпеки дітей;
🔹 Надання одноразової допомоги малозахищеним верствам населення та військовослужбовцям;
🔹 Підготовка Комунального підприємства “Житлово-комунальне господарство” до зимового періоду для безперебійної роботи комунальних послуг;
🔹 Завершення ремонту харчоблоку у Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ступенів;
🔹 Завершення ремонтних робіт у дошкільному підрозділі Демнянського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, що дозволить 40 дітям нашої громади здобувати якісну освіту в комфортних умовах.
Також повідомляємо, що Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області долучилася до проєкту розгортання системи радіозв’язку разом з КНП “Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”. Ця ініціатива сприятиме покращенню оперативного реагування на надзвичайні ситуації на території Львівської області.
Також на сесії депутати розглянули заяву про звільнення заступника сільського голови Ірини Шипової, але рішення про звільнення підтримано не було. Обрано нового секретаря сільської ради Олександра Терещука, який тепер виконуватиме повноваження секретаря ради. Всі ці ініціативи спрямовані на підвищення якості життя мешканців нашої громади.

Автор tog