• Ср. Жов 16th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Міжнародна поїздка: підсумки та результати

Авторtog

Жов 11, 2024
🇺🇦🤝🇩🇪 Міжнародна поїздка: підсумки та результати
Шановні друзі, багато інформації про нашу поїздку вже з’явилося в соціальних мережах, тож хочу коротко підсумувати її мету та результати:
✅ Зустріч з друзями України
Мав за честь особисто потиснути руку, обняти та подякувати справжнім друзям нашого народу, які підтримують нас у ці складні часи.
✅ Офіційні зустрічі
Під час візиту провели низку важливих офіційних зустрічей з керівниками установ та організацій, які продовжують підтримувати Україну: представники банку, мери міст, депутати Бундестагу, а також фізичні та юридичні особи.
✅ Український дуб дружби
У місті Гофштеттен на центральній площі висадили український дуб – символ нашої вдячності та міцної дружби між нашими народами.
✅ Гуманітарна допомога
Отримали допомогу у вигляді турнікетів, медичного обладнання та харчування, яка буде направлена для підтримки наших громад та ЗСУ.
✅ Зустріч з діаспорою
Разом з українською діаспорою в Мюнхені помолилися та заспівали гімн України на могилі Степана Андрійовича Бандери.
✅ Дорога додому
Повернулися додому не зовсім здоровими, але вмотивованими та впевненими в подальшій підтримці.
Окремим дописом я розповів як держава Україна в особі Консульства України в Німеччині нехтує та ігнорує міжнародні зустрічі в тому числі з проукраїнськими депутатами Бундестагу. Коли делегація з Тростянця їде назустріч більше 3 тис. км., а депутати Бундестагу прямо з літака з Вашингтона їдуть до нас назустріч, то українське консульство просто ігнорить всіх без перебору…!
Щиро вдячний усім, хто долучився до цієї поїздки та підтримки України. Разом ми сильні!

Автор tog