• Ср. Кві 24th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Цивільний захист

Відtog

Кві 16, 2021

Проведення семінар-наради в Тростянецькій сільській раді
15 квітня у народному домі Тростянецької сільської ради проведено семінар нараду під головуванням начальника Миколаївського РС ГУ ДСНС України у Л/о Андрієм П’ЯСЕЦЬКИМ із керівним складом територіальної громади: заступником сільського голови Іриною ШИПОВОЮ, директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Іриною КОБРИН, керівником відділу культури Олександрою ДЗИНДРОЮ, начальником відділу освіти Вікторем ЛЕХОВИЧЕМ та старостами старостинських округів. Окрім того були запрошені: начальник відділу планування заходів ЦЗ ГУ ДСНС України у л/о Володимир ПОБЕРЕЙКО та завідувач навчально-консультаційного пункту у м. Стрий НМЦ ЦЗ та БЖД Львівської області Дмитро НАЛИВАЙКО.
На даній семінар-нараді було обговорено низку важливих питань щодо організації належного рівня цивільного захисту на території громади, запобігання надзвичайним ситуаціям, захисту населення і території від природних та техногенних загроз, реагування на надзвичайні ситуації та ліквідації їх наслідків, забезпечення пожежної безпеки на відповідних територіях, об’єктах. Розглянуто заходи щодо запобігання пожеж в екосистемах та зміни в Закон України «Щодо посилення захисту лісів, запобігання пожежам на землях лісового та водного фонду, на торфовищах та землях інших категорій». Особливу увагу наголошено про важливість створення та функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони та добровільних пожежних дружини на території громади. Надано методичні рекомендації дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, доведення ризиків пов’язаних із поводженням ВНП при їх знаходженні.
На завершення наради, усі присутні мали змогу ознайомитися з пожежно-рятувальною технікою та пожежно-технічним обладнанням, що знаходиться на озброєнні 19-ої державної пожежно-рятувальної частини, яке використовується під час ліквідації різних небезпечних подій та надзвичайних ситуаціях.

Від tog