• Пн. Тра 6th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Надання допомоги тим, хто потребує – благородна місія

Відtog

Кві 10, 2023
All-focus

Надання допомоги тим, хто потребує – благородна місія. Служба у справах дітей Тростянецької сільської ради посильно долучається… у ті перші дні взагалі не розуміли, що робити. Співпереживали, як і зараз, кожній людині, яка вимушено покинула свою домівку. Понад 800 знайшли прихисток у небайдужих мешканців нашої громади, хтось на кілька днів, дехто на кілька місяців, біля ста і по сьогодні проживають. Найбільше жінки з дітьми. Дітям хочеться допомогти завжди. Так і почалось: хто іграшку, хто одяг зі своїх діток принесе. Так і з нашими партнерами: теж не знали, що потрібно. Найпершими відгукнулись німецькі партнери з Hofstetten, підтримали польські партнери з громад Gminy Golub-Dobrzyń та з Powiat Krakowski. Друзі з Асоціації українців AALUD міста Леон в Іспанії, молоде подружжя з Великої Волі, депутати Львівської обласної ради, жителі громади, працівники сільської ради – не важливо у яких розмірах – хочетьсь подякувати всім – всім, хто долучився і продовжує долучатись. А ще адресні допомоги дітям ВПО від благодійних фондів. Людяність не вимірюється кількістю.
Можливо, люди, які тимчасово перебували чи перебувають ще у нашій громаді не завжди мали таку кількість допомоги, яку потребували чи могли б отримати у великих громадах. А ще кожен приходить зі своєю історією, щирістю і болем.
І зараз можна просто прийти до адміністративної будівлі Тростянецької сільської ради за адресою: вул.Зелена,2, село Тростянець Стрийського району Львівської області. В наявності є дитячий одяг, памперси, дитяче харчування.
Внесок благодійників у ПЕРЕМОГУ неоціненний.

Від tog