• Пн. Кві 29th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Відtog

Лип 4, 2023
У ході підготовки до пленарного засідання 39-ї чергової сесії Тростянецької сільської ради відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та планування соціально-економічного розвитку.
Під час засідання членами бюджетної комісії було розглянуто:
– Виконання сільського бюджету Тростянецької сільської ради за І півріччя 2023 року.
– Листи та звернення бюджетних установ щодо виділення коштів та інші пропозиції щодо внесення змін до показників сільського бюджету Тростянецької сільської ради на 2023 рік.
– Розглянуто проєкти нових бюджетних програм та пропозиції щодо внесення змін до вже затверджених програм.
– У зв’язку з тим, що до 15 липня місцеві ради приймають рішення про встановлення на території ради ставок місцевих податків і зборів і пільг зі сплати даного податку, проаналізовано чинні ставки податків, розглянуто звернення заявників та напрацьовано зміни до рішення № 982 від 06.07.2021 року “Про встановлення на території Тростянецької сільської ради Стрийського району Львівської області податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та затвердження ставок і пільг зі сплати даного податку”.
– Внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи “Тростянецький молодіжний центр” та виділення коштів на утримання даної установи.
За рекомендаціями комісії розроблені проєкти рішень, які будуть подані до розгляду на сесії сільської ради.

Від tog