• Ср. Тра 8th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Відtog

Лип 24, 2023
14 липня 2023 року відбулася чергова сесія Тростянецької сільської ради, на якій були розглянуті та обговорені важливі питання для нашої громади. Ділимося з вами деякими з них:
1.1. Обговорення та звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо проєкту Закону України «Про інститут реєстрованих партнерств».
1.2. Зміна найменування «Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Тростянецької сільської ради» (відділу) та затвердження Положення про відділ організації надання адміністративних послуг.
1.3. Затвердження Положення Центру надання адміністративних послуг як постійно діючого робочого органу.
1.4. Затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг.
1.5. Внесення змін до рішень сільської ради про утворення віддалених робочих місць Центру надання адміністративних послуг Тростянецької сільської ради.
1.6. Затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг Тростянецької сільської ради у новій редакції.
1.7. Внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи «Тростянецький молодіжний центр».
1.8. Затвердження положення про преміювання працівників комунальної установи «Тростянецький молодіжний центр».
1.9. Затвердження звіту про виконання сільського бюджету Тростянецької сільської ради за І півріччя 2023 року.
1.10. Затвердження бюджетних програм на 2023 рік та розгляд заявок на їх зміни.
1.11. Внесення змін до показників сільського бюджету Тростянецької сільської ради на 2023 рік.
1.12. Затвердження рішення виконавчого комітету № 225 від 26.05.2023 року «Про внесення змін до показників сільського бюджету Тростянецької сільської ради на 2023 рік».
1.13. Внесення змін до рішення сільської ради № 982 від 06.07.2021 року «Про встановлення на території Тростянецької сільської ради Стрийського району Львівської області податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та затвердження ставок і пільг із сплати даного податку».
1.14. Внесення змін до Положення про піклувальну раду.
1.15. Включення об’єктів нерухомого майна комунальної власності Тростянецької сільської територіальної громади в перелік об’єктів другого типу для передачі в оренду.
1.16. Розгляд заяв щодо надання матеріальних допомог особам, що не охоплюються «Комплексною програмою соціального захисту населення Тростянецької сільської ради на 2023 рік».
1.17. Розгляд звернень фізичних та юридичних осіб із земельних питань.
1.22. Різні питання.
Засідання було конструктивним і плідним, а обговорені питання покликані покращити життя нашої громади та забезпечити більш ефективне функціонування наших інституцій. Велика подяка всім присутнім депутатам та членам виконавчого комітету за їх активну участь у роботі сесії.

Від tog