• Вт. Кві 30th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Відtog

Лис 20, 2023

Олександра Дзиндра та Олександра Леницька взяли участь у Шостій німецько-українській конференції муніципальних партнерств, що відбулася з 13 по 15 листопада 2023 року у місті Лейпциг, Німеччина. Під гаслом “Разом для Європи: Солідарність, відбудова, перспективи на майбутнє”, конференція об’єднала представників наших громад для обговорення тематичних блоків, таких як відбудова, інтеграція в Європейський Союз, допомога в інтересах розвитку в надзвичайних ситуаціях та сталий розвиток.
Під час конференції представники нашої громади, разом із Bürgermeister Martin Aßmuth, ділилися з учасниками досвідом співпраці між Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області та Hofstetten. Разом ми обговорювали важливі аспекти співпраці та висвітлювали ключові виклики та досягнення у сфері німецько-українських муніципальних партнерств, а також обговорили реалізацію спільних проєктів.
Захід був організований за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку, Сервісної служби “Міста в Єдиному Світі” (SKEW) Engagement Global та міста Лейпциг.
Дякуємо Bürgermeister Martin Aßmuth за гуманітарну допомогу для нашої громади.

Від tog