• Сб. Тра 11th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Відtog

Тра 25, 2018

ЦНАП Тростянецької ОТГ став першим у Львівській області серед ЦНАП об’єднаних територіальних громад, який впровадив послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм (в тому числі термінове оформлення).

З метою уникнення створення черг прийом громадян на даний вид послуг проводиться за попереднім записом.
Записатися на прийом можна особисто, звернувшись до відповідального адміністратора або по телефону за номером (241)-50-555.

Процедура прийняття документів займає близько 20-25 хв. Однак іноді система довше виконує процес фотографування, а особливо розпізнавання біометричиних даних тому на кожного відвідувача виділяється близько півгодини.

Поруч знаходиться відділення Ощадбанку, де можна оплатити адміністративний збір за надання адмінпослуги.

Вартість послуги за оформлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон становить 557,32 грн, за дострокове оформлення – 810,32 грн.

Оформлення ID-картки вперше, при досягненні 14-річного віку здійснюється безкоштовно.

У разі обміну паспорта громадянина України при зміні прізвища, досягнення 25-, 45-річного віку сплачується адміністративний збір у розмірі 279,0 грн. (366,0 грн. – дострокове оформлення); у разі обміну паспорта у зв’язку з непридатністю до користування сплачується адміністративний збір 279,0 грн. (366,0 грн. – дострокове оформлення) та 34,0 грн. державне мито.

Від tog