• Нд. Тра 19th, 2024

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області

Інформаційний ресурс Тростянецької об'єднаної територіальної громади

Новини

Відtog

Кві 21, 2021

Тростянецька громада прийняла участь у глобальній екологічній акції «Озеленення Планети”
Цього року у світі стартував цікавий проект «Greening of the Planet», згідно якого у 100 країнах було висаджено 1 000 000 дерев. Приєдналась до нього і наша держава. Його ціль – привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами.

Тростянецька сільська рада Стрийського району Львівської області у складі заступниці сільського голови Ірини Шипової, начальниці відділу культури, туризму, молоді, спорту та інформаційної політики Олександри Дзиндри, голови Молодіжної ради “Єднання” Святослав Бачинський, бібліотекарки Мирослави Левицької та директорки народного дому Оксани Змроць долучилися до проведення акції еко-проєкту “Озеленення планети”, в рамках якої висадили дерева на території Народний дім с. Тростянець, Бібліотека села Велика Воля Стрийського району Львівської області, адмінбудівлі Тростянецької сільської ради. Велика кількість лип, ялинок та горобини тепер прикрашають прибудинкові території установ.
Щира подяка голові Тростянецької сільської ради Михайлові Цихуляку за сприяння у проведенні даної акції та лісничому Красівського лісництва Юрію Ткачуку за наданий посадковий матеріал, практичну допомогу і корисні поради.

#ОзелененняУкраїни #GreeningUA #ОзелененняЛьвівщини
Висадка дерев у Львівській області з глобальною ініціативою “Озеленення планети”

Від tog